- มีชีวิตชีวา
- น่าสบาย
- เหมาะสำหรับคนเป็นกลุ่ม
- สังสรรค์หมู่คณะ
- เหมาะสำหรับมาเป็นกลุ่ม
- (15 more)
- สุดฮิต
- เมื่อเร็วๆ นี้
- Fulya Arslanสิงหาคม 13, 2015Balkan müzikleriyle coşacağınız ve birden sempatinizin oluşacağı bir yer diyebilirim. Keman, trombon, gitar ve bateriden oluşan bir grup👍 Grup solisti de komedi 😄😄Biz çok eğlendik 😉
- Canlı müzik bulunan, balkonunda hava alabileceğiniz mekanın tek kötü yanı tuvaletleri. İçerdeki sıcak ve samimi ortam ve müzikler bunu yine de önemsiz kılıyor.
- rookieicon zeynepceylanกันยายน 18, 2015Canlı müzik yapılan Kaş'ın ikinci mekanı Müzikler her telden Ama balkon güzel gidin eğlenin 00:00da orada olun sabah 3'de bitiyor çünkü müzik Kaş'ta
- Alakarga grubunun başarılı müzikleri beni hep buraya çekiyor. Hoplaya zıplaya ahşap zeminde gönlünüzce dans edin, arada balkona çıkıp kaş limanına bakın. Fazlasına gerek yok.
- Esin Efe Güneyสิงหาคม 5, 2017Kaş'taki en samimi bar. Kendini bir film sahnesinde hissediyorsun. Çok eğlenceli bir müzik, harika bir manzara ve sıcacık insanlar...
- Busra Sertalpกันยายน 29, 2015Harika mekan, mukemmel solist (hakan)! Balkan ve turkce ezgilerle tum gece hem eslik ediyor hem dans ediyorsunuz. Acayip keyifli
- kaşın en marjinal mekanı. müzik kaliteli tiyatro ve sinema dünyasının en marjinal yüzlerini burada görebilirsiniz.
- Bengi.กันยายน 24, 20191 günlük Kaş tatilimizi Alakarga grubunun şarkılarıyla daha da güzelleştiren mekan.İyi ki de mekandan yayılan müzik sesine doğru gitmişiz 🤓
- Selçuk Kurbanมิถุนายน 24, 2017Balkan müzikleri yapan grup çok eğlenceliydi. Ama bizim gittiğimiz akşam kibarca söylemek gerekirse Kaş'ın bütün genç erkekleri oradaydı. Pek rahat edemeden çıkmak zorunda kaldık. Tekrar deneyeceğiz.
- Tugba O.กรกฎาคม 19, 2014Cok eglenceli, ustelik ilk tekila checkin'e 5 TL, Turgay ve grubuda cok iyiler! :)
- Anıl Ekmekçiสิงหาคม 18, 2014Güzel salaş bir mekan canlı müzik için çıkan alacakarga grubu değişik ve eğlenceli müzik yapıyor. 1-2 saat eğlenceli vakit geçirilebilir.
- Beste Atasกรกฎาคม 10, 2017Cem Karaca'ya çok benzeyen solisti müthiş eğlendiriyor 🕺🏼Kokteyller de çok başarılı 🙏🏻
- Selin Gürselสิงหาคม 5, 2015Ust kattaki balkonlardan birine cikip manzarayi izlerken keyifli bir canli muzik performansi dinleyebilirsiniz 👍🏼
- Seviกรกฎาคม 27, 2014Domestos un rengi gibi tadi da harika! Canli muzik cok keyifli hele de balkonda yer bulursaniz 👍
- Volkan Sertสิงหาคม 20, 2014Cenk işini bilir :) Güzel mekan sıcak ve samimi..Ayrıca balkon manzarası muhteşem....
- Fatoş Şahin Kocamanตุลาคม 18, 2013Okan'ı dinlemeden çıkmayın. 4 günlük tatilime eşlik eden harika bir ses, dinlemek için uğradığım ender mekan.
- Melis Kabaalioğlu Günerสิงหาคม 5, 2014Müzikler çok güzel, kokteyller ve muhabbet de güzel tavsiye ederim :)
- Gökmen Aksüzekกรกฎาคม 16, 2021Çok tatlı bir köşede, bira çelitleri zengin, fiyatları ortalamanın altında, çalışanları ilgili.
- Edaตุลาคม 18, 2012Türkçe Rock seviyorsanız burası candır. Grup gayet iyi. Solist hepimizin söyleyebileceği gibi söylediği için detone olan da yok:)
- Oğuzมกราคม 15, 2020Konumu,manzarası,ses düzeneği güzel. Eğlenceli bir yer ama kafanız çok iyi olursa merdivenden düşebilirsiniz.
- Onur Pekerสิงหาคม 2, 2013Rock bar sevenlerin kacirmamasi gereken bir mekan. Bunu bir izmirli soyluyorsa dikkate alin bence :)
- Hande Yunerกรกฎาคม 18, 2013yuksek rockm mest ediyor. Bravo bravo bravo. Bu grup iyi bir yerlerde olmali. Firt'a bu firsat icin tesekkurler.
- Muzık guzel ses guzel he unutmadan 80 lerde genclıgı cocuklugu kalmıs olanlar gelın buraya!!!!
- Erdem Gursoyสิงหาคม 8, 2014Gerçekten tavsiye etmiyorum daracık bir mekan ve rock sevmeme rağmen orda bulunmaktan rahatsızlık duydum.
- Sinem Akdenizกรกฎาคม 20, 2017Mekana on yargılı olmayın . İçeri gırın icin ve canli müzikle oynayin ..
- İnsan kendini durduramıyor daha kapıdan girerken dans etmeye başlıyor 😀😀 tek kötü tarafı mekanda sigara içilmesi 😕
- NURสิงหาคม 30, 2018Tesadüfen düştüğüm arkadaş kurbanı oldugum bir yer:)dügüne mi geldim baramı beynım yandı🙈