Lakayit üslup ve tavırlar köpeğinizle girmek gibi hata yapmayn kendini bilmez garsonlariyla seviyesiz bir üslubun icinde bulursunuz kendinizi sevdigim bir yerin calisanlari yuzunden tarih oluşu üzücü
Tuvaletler rezalet,kiletleri bozuk,kapinin tutacagi bile yok.Tamamen piyasa bir ortam kasinti birbirini kesmeye gelen tipler.Bazi yerler buyumese hep gencligimizdeki gibi guzel sirin kalsa !!
5 parça yaprak sarmaya 21 tl alıp bir kaşık daha fazla yoğurt koymalarini rica edince 4 tl hesaba ekleyen mekan. Sonuçta 5 dolma bir bardak su 31 tl!!!
Konsept hos,beğendik ama bu kadar güsel mekanda ve bu fiyatlarla bu hizmet olmamış. Garson gunün çorbasını bilmiyor, önünüzden tabağı alırken bı afiyetolsun denir, gereksiz bı yer özetle