Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 86คำแนะนำ
  • 137 ผู้ติดตาม
  • 111กำลังติดตาม
  • 14 รายการ
รายการของ Honza ใน เมืองทั้งหมด
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • เมืองทั้งหมด
ท็อปเมืองของ Honza
Brno
5 สร้างรายการแล้ว · 58 ทิปส์
Prague
3 สร้างรายการแล้ว · 6 ทิปส์
Pilsen
1 สร้างรายการแล้ว · 1 ทิป
Amsterdam
1 ทิป
Warsaw
1 สร้างรายการแล้ว
Senica
1 สร้างรายการแล้ว
Hradec Králové
1 สร้างรายการแล้ว
Petrov
1 สร้างรายการแล้ว
Mikulov
1 ทิป
โหลดเพิ่ม
โหลดเพิ่ม
รายการล่าสุดของ Honza
Honza Grmela
25 อัพเดตสถานที่แล้ว พฤษภาคม 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 อัพเดตสถานที่แล้ว สิงหาคม 31, 2013
สถานที่ 3 แห่ง รวม Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 อัพเดตสถานที่แล้ว กันยายน 27, 2013
สถานที่ 9 แห่ง รวม U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 อัพเดตสถานที่แล้ว พฤศจิกายน 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 อัพเดตสถานที่แล้ว พฤศจิกายน 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 อัพเดตสถานที่แล้ว สิงหาคม 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    คำแนะนำล่าสุดของ Honza
    บันทึก
    "Ze začátku tu měli dobrá menu ale teď to šlo úplně do háje. Polívky strašlivé, jako ze školní jídelny, jídlo se postupem času odebralo do 90. let - flamendr s hranolkami, smažák a podobné dobroty"
    Honza GrmelaHonza Grmela · กรกฎาคม 20, 2014
    เชค
    · Brno, สาธารณรัฐเช็ก
    5.7
    บันทึก
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · มิถุนายน 19, 2014
    โรงกลั่นสุรา
    · สาธารณรัฐเช็ก
    บันทึก
    "Heslo na WiFi: SonoRest"
    Honza GrmelaHonza Grmela · มิถุนายน 13, 2014
    เชค
    · Brno, สาธารณรัฐเช็ก
    5.7
    บันทึก
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · พฤษภาคม 23, 2014
    ร้านอาหาร
    · เบอร์โน, สาธารณรัฐเช็ก
    5.5
    บันทึก
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · พฤษภาคม 3, 2014
    เชค
    · เบอร์โน, สาธารณรัฐเช็ก
    6.9
    บันทึก
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · มีนาคม 31, 2014
    อินเดีย
    · เบอร์โน, สาธารณรัฐเช็ก
    6.3