Mekan ambiansı, müzikleri yeterince iyi. Manzara uzaktan yeterli, bar kenarından detaylı güzellikte. Sıcak tapaslardan The Black Plate biraz fazla yanmış mantarları dışında muazzamdı.
Manzaraya karşı barda takılmak elbette yapılacak en keyifli şey. Ama iç mekanda güzel, masaların arasında bıraktığı mesafe gerçekten çok önemli bir detay. İşletenlere tebrikler. Favorim black plate.
As warm tapas,suggestions are croquetas,pinchitos morunos(chicken skewers w/ spices),patatas bravas.Wide range of international wines.Bosphorusview and ambiance of place are amazing.Need booking.
La Mancha brings Italian love, Spanish fire and Moroccan sun into its delightful dishes coupled with a great view of the Bosphorus. The cocktails made from fresh ingredients are a must there! อ่านข้อมูลเพิ่มเติม
Yazı da Kışı da iyi olan bir mekan. Yemekleri başta tapas olmak üzere farklı çeşitlerde ürünleri olan bir yer manzara süper garsonları çok yardımcı ve guleryuzlu fiyat paritesi biraz Yüksek
Atmosferi çok hoş. Arkada çalan chill out/loungemüzik, rahat iç dizayn ve güzel manzaraya borçlu bunu. Yemekleri yerli yerinde. The Black Plate'i tavsiye ederim özellikle İspanyon mutfağını sevenlere
Mekan ve manzara cezbedici. Ayrıca her katında ayrı zevke ve eğlenceye hitap eden konseptler olması çeşitlilik sağlıyor. Şarapevi gibi olan kısımda küçük davetlerinizi uygun fiyata verebilirsiniz 🍷
Ambians güzel, insanlar nezih. Güzel bir manzaraya karşı yemek yiyebilirsiniz.Yemekler leziz. Özellikle ahtapot çok başarılı.Etin pişirilme derecesine hassaslıkla yaklaşılıyor. Tatlıları da başarılı.
Buradaki yemekleri ve servisi begenmeyenleri anlayamadik. Bizim icin sunum servis yemekler de oldukca leziz ve hostu. Fiyat kalite performansi basarili. Manzara tartismasiz. Saraplar zaten harika.
Cok guzel bir ambiance ve cok lezzetli tapaslar 🍤 sarap sahane 🍷 manzara anlatilnaz ✨💫 yasanir ;) Gece yarisi club oluyor masalar kalkiyor 🎵🎶💃Coook keyifli gidilesi bir mekan 👍
Servisi, yemekleri, manzarası süper 👍 özellikle yabani borazan mantarlı cacio e pepe muhteşem. Sadece akşam değil öğle yemeği için de tercih edilebilir, oldukça sakin oluyor.
Manzaraya karşı oturup saatlerce seyredebileceğiniz şahane mekan! Yolu sanki gizli saklı, çünkü daracık sokağın sonunda böyle bir restaurant beklemiyor insan. Pahalı tabii ama özel günler için değer.
Avakado ve köz tatlıkırmızı biber crostini güzeldiÇıtır karides ve fesleğen aşırı yağ çekmiş bir kızartma idi.Şaraptadana yanak çok güzel,kuzu şaşlık sertti.Çıtır füme kaburgalıspagetti fiyaskoydu.
Mekan bence muthis olmus tebrik ederim... Bar yikilior.. Yemek secimimden olsa gerek lezzeti tuturamadim ama bu gece Ben yemelik oldum galiba;( burasi bu yaz favorimdir kesinlikle yine varim ;)))
Elmali ve tarcinli martinisi lezzetli.Elma puresi ve vodkada bekletilmis tarcinlar lezzet katmisti.Iki soslu izgara bonfile ve karabiberlibonfilesi basarili etler biraz bicaklar cok keskin degil.
Arabayla gelmek cok anlamsiz, en rahat ulasim taksi ile... Manzara yazin muhtesem ama kisin da ayri bir etkileyiciligi var... Et genel olarak daha basarili... Servis iyi... 👍
Başlangıçlar olarak soğuk ve sıcak tapasları ortaya ısmarlayıp paylaşmanızı tavsiye ederiz. Bu sayede birçok farklı lezzet tatmanız mümkün olacak. อ่านข้อมูลเพิ่มเติม
İçeri girince ben burayı yıllardır nasıl bilmem diye düşündüğüm yer😊 manzara süper yemekler de çok başarılı, müzikler güzel 👍 bundan sonra sık sık gelmeyi planlıyorum 🍷🍹🍸
La Mancha'nın muhteşem manzaralı barında, Anneler Günü'nde gün batımına caz eşlik ediyor.19-21:00 saatleri arasında caz performansının keyfini çıkarmak için Papyon.com'dan rezervasyon yapabilirsiniz.
"Ana yemeklerinden en meşhur olanları Paella Andalucia, Fas usulü güveçtekuzu olan Kuzu Tajin, parmesan tekerleğinde sunulan ev yapımı makarnaları ve dana kaburga." - Duygu Güzel @theMagger
Yemekleri fena değil. Şarapları leziz. Servis muhteşem. Manzara inanılmaz. Tek sorun biraz fazla karanlık olması. Ve tabi fiyatlardan dolayı her zaman gidilmeyecek bir yer ne yazık ki:/ ama değiyor.
peynir cesitleriyle sarabin tadina varabileceginiz kurucesme manzarasina doyamayacaginiz bir ambiansi var.En çok ilgimi çeken duvardakı sıra sıra buyuk otantık abajurlar😊
Yemekler,muzikler, manzara super.Ama ic kisimlarda sigara affedilmez.Masaduzeni kullanisli olmadigi icin mekanda surekli bir modifikasyon var,masalarin yerli surekli degisiyor bu da amator gorunuyor.
Güzel manzara, iyi servis. Şarapservisi iyi. Kuru etpeynir tabağı eh, incirliyle aynı tabaktı ama pek sevemedim. Tapasları lezzetli. Oturup kuleliyi seyretmek lazım. Keşke daha çok Fado çalsa
Neden insan popolari gormek zorundayiz oturdugumuz yerden arka tarafta mis gibi Bogaz dururken? Alt kattaki Kydonia daha guzel manzara istiyorsaniz. Ama servis ve yemekler guzeldi 😋
Patatas Bravas Patatas Bravas olmaktan çok uzak diye düşünüyorum ama yine de İstanbul'da çok alışık olmadığımız bir türde güzel yemekleri olan, hoş bir yer